Kis családom

Szösszenetek a családi életből

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friss topikok

  • gyuruorsi: Persze, majd belejön :) Így is tök ügyes, hogy ilyen hamar próbálkozik :) (2011.07.02. 09:28) A szobatisztaság kérdése
  • annad: @gyuruorsi: :) ami azt illeti Dávid is hasfájós volt, de már majdnem 6 hónapos volt mire a bloghoz... (2011.06.30. 19:29) egy kis történelem
  • annad: Már elhiszem apukájának, hogy tud egyedül lépegetni Dávid, mert tegnap délután többször is odalépe... (2011.03.22. 19:51) Elmúlt hetek...
  • Tuti: Boldog 6 hót! :) (2010.11.04. 15:21) 6 hónapos "pici" fiú
  • Norcmorc: Ezt meg hol lehet lájkolni????? :-) (2010.11.03. 16:24) Pajtások

Karácsony

2011.01.02. 22:04 - annad

 

 

Túl vagyunk az első közös karácsonyunkon Dáviddal. Túlzás lenne állítani, hogy mindent felfogott belőle és le volt nyűgözve, de a vártnál szerintem jobban reagált! Tetszett neki a karácsonyfa, leginkább a csillogó gömbök, melyeket többször próbált megszerezni magának:)

 

 

A csomagolópapírok talán nagyobb örömöt okoztak, mint az ajándékok, de sebaj, rengetek szuper fejlesztő játékot kapott, amelyekkel remekül tud majd játszani a késöbbiekben! Persze most is játszik velük, bár azt azért nem mondhatjuk, hogy rendeltetés szerűen! Inkább rángatja és rágcsálja őket!

Azt is megtapasztaltuk, hogy az amúgy is fárasztó karácsonyi időszak egy gyerekkel még fárasztóbb! Hurcibáltuk szegényt jobbra ballra... Hosszas esti fennmaradások, stb... A szentestét szinte sosem sikerült még időben elkezdenünk, de idén elhatároztuk, hogy Dávid miatt legkésöbb 6-kor kezdünk, hogy még legyen ideje játszani, és ne legyen még nagyon nyűgös. A tervek szerint míg ajándékozás után apa készíti a vacsit, addig Tamás fürdeti Dávidot és édesdeden alszik, mialatt mi vacsorázunk. Ezzel szemben sikerült fél 9-kor kezdenünk, mikor Dávid normál esetben már rég mélyen alszik, szerencsére apukája előtte már megfürdette, így az ajándékozás után le tudott feküdni, de szegénykém elég nyűgi volt már a vége felé. Jövöre majd igyekszünk hamarabb kezdeni, főleg, hogy már ő is jobban fogja érteni a körülötte zajló eseményeket!

Minden nehézséget leszámítva remek kis karácsonyunk volt idén is, sőt sokkal élvezetesebb, így, hogy Dávid is velünk volt, nagyszerű érzés volt meglepni őt, végre újra megvolt a varázsa az ünnepnek! Persze mi "nagyok" is boldogok voltunk, kaptunk sok szép ajándékot:) Az én fő ajándékom egy hiper szuper fényképező volt objektívvel, úgyhogy remélhetőleg hamarosan sikerül megbarátkoznunk egymással és publikálhatom a szebbnél szebb képeimet Dávidról:)

Addig is néhány még nagyon amatőr foto az ünnepekről (amiket nem is én csináltam):

A bejegyzés trackback címe:

https://kiscsaladom.blog.hu/api/trackback/id/tr932555292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása