Kis családom

Szösszenetek a családi életből

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Friss topikok

  • gyuruorsi: Persze, majd belejön :) Így is tök ügyes, hogy ilyen hamar próbálkozik :) (2011.07.02. 09:28) A szobatisztaság kérdése
  • annad: @gyuruorsi: :) ami azt illeti Dávid is hasfájós volt, de már majdnem 6 hónapos volt mire a bloghoz... (2011.06.30. 19:29) egy kis történelem
  • annad: Már elhiszem apukájának, hogy tud egyedül lépegetni Dávid, mert tegnap délután többször is odalépe... (2011.03.22. 19:51) Elmúlt hetek...
  • Tuti: Boldog 6 hót! :) (2010.11.04. 15:21) 6 hónapos "pici" fiú
  • Norcmorc: Ezt meg hol lehet lájkolni????? :-) (2010.11.03. 16:24) Pajtások

Cipő dilemma vége!

2011.03.28. 21:10 - annad

 Vége a kételyeknek! Ma voltunk az ortopéd doktor néninél (dr. Lengyel Zsuzsanna) és először is megállapította, hogy Dávid tökéletes (persze ezt eddig is tudtuk:)), de most az is kiderült, hogy teljesen egészséges, minden egyes porcikája:)

A javaslata a következő: amíg nem jár stabilan Dávid, addig egy ilyen egészséges lábra nem kell cipő, amikor elkezd járni rendesen akkor is csak az utcára kell neki. erre ajánlott néhány márkát is, amikből választhatok nyugodt szívvel.

Az indoklás, hogy miért nem kell benntre cipő: ezek a pici gyerekek nincsenek huzamos ideig talpon, ugrálnak, másznak, ülnek szaladnak, sokat vannak lábújj hegyen, és ez az ami kell ahhoz, hogy a kis izmocskái fejlődjenek... Amennyiben kimegyünk kell a cipő, de nyáron fűben, homokban, kavicsokon javasolt a mezítlábas mászkálás.

Őszintén szólva nagyon örülök neki, hogy ezt javasolta a doktornő, mert nem igazán repestem az örömtől, hogy cipőt adjak a gyerkőcre otthon... Egyébként nagyon szimpatikus is volt, úgyhogy teljesen elégedetten jöttünk el:)

A bejegyzés trackback címe:

https://kiscsaladom.blog.hu/api/trackback/id/tr252780167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása